Cheraw Chronicle

Complete News World

Zeeland’s knowledge infrastructure to a high level

Campus Zeeland is the ultimate collaboration between business, knowledge and research institutes and governments in Zeeland. In addition to its location in Vlissingen, Hogeschool Zeeland (HZ) wants to establish itself in Middleburg to participate in the Bèta Campus Zeeland, part of Campus Zeeland, thereby elevating Zeeland’s knowledge infrastructure to a higher level.

Additional efforts are needed to strengthen economic growth and innovation potential in Zeeland. To create an inspiring campus in Middleburg for its students, HZ realized the space for approximately 1,200 students. A place to collaborate with the business community and other educational institutions. Contains sciences in the environment with Rijkswaterstad, Water Board, University College Roosevelt (UCR) and companies.

Small scale education

Creating an adequate and prosperous learning environment was an important basic condition for education. For this purpose, HZ purchased the former office of Zeeland State in Polwerver Head Crohnwood in Middleburg. The building now houses technical higher education courses: Architecture, Civil Engineering, HBO-ICT, Industrial Engineering, Water Management, Chemistry, Engineering and Master Project River Delta Development. With the new space providing space for small-scale and project-based education, HZ has completed Phase 1 of the proposed development. At the same time a place where ambitions are accomplished in the field of sustainability. Phase 2, the realization of the Joint Research Center Geeland, is the next step. From its inception, HEVO assisted HZ in its plans to transform the existing office building into a contemporary dormitory, from the purchase of the property to its preparation. Program requirements Including up and full Project And Process management And redesigning the facility system, thereby New way of working Is central. CONIX RDBM architects were selected to further design the design.

Engage in unity

The 1973 building consisted of several separate building components built in different periods. In terms of greenery, sustainability and energy efficiency, transforming the building back into a unit was a challenge. The building was renovated and expanded to a certain extent and already had three building parts: Part 1 dated 1973, Part 2 1980 and Part 3 2005. Part 1 and Part 2 are implemented in the same design language, while Part 3 is designed differently and finished with titanium. The building also has a high degree of transparency on the facade and interior. A new facade has been given to the building in strategic locations. Part of this is the titanium bay windows, which marks the latest expansion. Elsewhere, some windows are added where needed, matching the existing facade openings.

The new building of the HZ University of Applied Sciences at Bolwerk Het Groene Woud in Middelburg has been selected as the most beautiful building in Zeeland.

Green Fort

The building structure has a grid of 1.80 m in which columns are placed. This provides a strong visual and physical connection to the building with Het Groene Woud City Park so that students can use it in a natural way. This outdoor space has been enhanced by access to the spacious rooftop terrace from the restaurant. The campus is located a few hundred meters from the station on a busy arterial road. The building is connected between the historic center and Polwerk, creating a green oasis along with a water feature. Building Part 3 remains as unchanged as possible due to recent construction. Old building parts are completely insulated on the outside. The finish on the facade contains most of the plaster. On the side of the city center, the faade has wooden facades that were also used for the newly built auditorium. In some places the facade is green: the composition of the plant species gives a different image.

See also  The United States and China clash in front of the world at the first meeting under Biden

Chamber green

In the new environment, the building fully meets the new construction requirements with new windows and frames, an insulating shell around the building and the cradle-to-cradle certified SemperGreenwall. The 183 m2 green facade provides a cool effect and clean air and contributes to the city’s biodiversity. The exterior of the SemperGreenwall used is fitted with a unique plant care system. This web-based drive ensures the utilization of the right amount of moisture and nutrients for the plants. The green interface can be followed remotely. In addition, the green facade has frost protection using a compressor.

Own home port

The new building facilitates meetings between students, faculty, academia and research. Each project has its own ‘home base’, but there is plenty of room for collaboration beyond the project. There is a generous entrance for students, staff and visitors. The entrance hall has space to advertise the identity of the exhibition and courses. Downstairs there are open learning and workplaces for students, staff and people working, consulting and meeting outsiders. These are connected to the coffee corner and nearby counseling rooms for quiet conversations. Adjacent to these areas is a large meeting room and several small consulting rooms for personal conversations. An auditorium is located near the central functions. The restaurant is divided into different areas and atmospheres and is located on the first floor. Other activities are provided such as meeting, working and celebrating together. Students and staff can choose from a variety of workplaces, making activity-related work possible. Informal meetings take place around the coffee corners that are central to each site.

See also  US and Turkey want to strengthen ties | Abroad

Quiet and natural look

According to the exterior, the interior of the latest extension will also be maintained as much as possible. Corridors have a characteristic natural stone, which is also used in building. These will be protected and expanded locally. The look of the interior is kept quiet and natural, so it matches the color with the exterior: the base is made up of white painted walls. Large wooden windows are used between the corridors and the learning areas, which add a warm atmosphere to the space due to their color. At the same time, they contribute to transparency within the building and within the organization. It also formed the basis for the layout: the lecturer and research rooms are centered around a vacuum, which promotes interaction and interaction with students. In addition to the open learning center, there are several project team rooms where students work in groups on their assignments. Due to the open system, the training of the teachers is perceived as natural.

Beta Complex Zeeland

Specific collaboration with partners in the region leads to the development of the beta complex. Through this, Zeeland invests in economic growth and innovation potential, for example by stimulating education and research at the MBO, HBO and WO levels, especially in the technology sector. Zeeland is recognized and / or recognized as a ‘living laboratory’ in the Netherlands and abroad for its themes of water, sustainable energy and bio-based economics. The beta campus is being developed in phases in close collaboration with UCR, HZ University of Applied Sciences, Skolta, WMR, NIOZ and companies outside of Zeeland. In early 2018, the contract letter was signed for the Zeeland Joint Research Center, a joint laboratory in Middleburg with facilities for MBO, HBO and WO. Construction is currently in full swing at Bolwerk Het Groene Woud.

This article or section needs sources or references that appear in credible, third-party publications. Download the article