Cheraw Chronicle

Complete News World

Paris Hilton vindt relatie Kim Kardashian en Pete Davidson “heel erg schattig” |  Celebrities

Paris Hilton vindt relatie Kim Kardashian en Pete Davidson “heel erg schattig” | Celebrities

ShowbizzDe prille relatie van realityster Kim Kardashian (41) en komiek Pete Davidson (28) is al een tijdje een van de meest besproken celebromances. Ook Paris Hilton (40), BFF van Kim Kardashian, heeft er wat over te zeggen: “Het doet me echt deugd om Kim zo gelukkig te zien.”
Realityster Paris Hilton gaf onlangs een interview aan het tv-programma ‘Access Hollywood’ en daarin werd de blondine gevraagd naar haar mening over Kims nieuwe relatie met Pete. “Grappige jongens zijn geweldig omdat ze je gewoon altijd aan het lachen maken en je in een goede stemming brengen”, vertelde Hilton. “Ik ben zo blij om haar gelukkig te zien. Ze ziet er gewoon zo mooi en lachend uit en ik vind dat ze gewoon zo schattig zijn samen.”

De twee vriendinen hebben samen al een lange geschiedenis achter de rug. Voordat Kim zelf een beroemdheid werd, werkte ze voor Paris als styliste en soort van persoonlijke assistente. Toen Paris in november trouwde met Carter Reum hernam Kim even haar oude job als assistente. “Het was Kim die Paris moed insprak en haar hielp met haar trouwjurk aan te trekken”, aldus een insider die ook op het trouwfeest was.

Hilton is dan ook blij voor haar vriendin dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden na haar scheiding van rapper Kanye ‘Ye’ West: “Ze lijken meer op hun gemak te zijn bij elkaar els dan sommige koppelj”, alvertige koppelj blondine. “Kim is duidelijk heel gelukkig met hem.”

LEES OK

Netflix cancel kookshow Paris Hilton na én seizoen

Afterparty van Paris Hiltons trouwfeest is al even extravagant als de ceremonie zelf

“Ik trok mijn eigen haar uit tot ik kaal was”: wie is Pete Davidson, de nieuwe man in het leven van Kim Kardashian? (+)